Daniel Tudorache, patronul din umbră al clonei

AFC Rapid nu legitimează clona „patronată” de Tudorache!

In data de 21.11.2019 a fost trimis catre AMFB o instiintare prin care aduceam la cunostinta decizia noastra de a nu ne prezenta la meciul de azi:

„Prin prezenta, Asociația “Fotbal Club Rapid Bucuresti”, în calitate de unică și de drept continuatoare a tradiției fotbalului Rapidist din 1923 până în prezent, nu putem să legitimăm o clona înființată in anul 2018 de PSD și condusă de primarul Dan Tudorache&Co.

Astfel vă aducem la cunostință din respect doar pentru jucători și conducerea tehnică a respectivei entități, care din punctul nostru de vedere evoluează fraudulos în Liga a 4a, faptul că ințelegem să nu ne prezentăm la meciul din 22.11.2019 din cadrul ultimei etape a turului.”

De ce spunem 2018? pentru simplul fapt ca atunci s-a creat FCRB. In mod voit mincinos se doreste sa se induca in eroare suporterii rapidisti si nu numai, cu afirmatia sustinuta de ei cu tarie ca ar fi jucat in liga 5 prin Miscarea CFR si in liga 4 prin Academia.

Total Fals, pentru ca in urma ultimatului stalinist al primarului Tudorache din 2017, Miscarea CFR a fost prima care a respins acel dictat, astfel ei retragand total echipa din campionat. Echipa inscrisa direct in liga 4, Academia, nu avea dreptul sa promoveze, neavand niciodata personalitate juridica !!! Astfel se face un hocus-pocus si apare Fotbal Club R S.A. DIRECT in liga 3, acest fapt din punctul nostru de vedere ducand la aparitia unui nou caz Craiova si incredibil… dar tot sub umbrela PSD.

Dragi suporteri Rapidisti, de ce clona ? pentru simplu fapt ca aceasta entitate NU a avut , NU are si NU va avea nimic comun cu istoria RAPID. Reprezentand creatia unor oportunisti si habarnisti de meserie dar cu cravata, care cu toate ca stiu adevarul 100% au preferat sa-l ignore cu buna stiinta, totul reducandu-se numai la ambitiile lor marunte .

Acestea sunt pe scurt doar doua din motivele care ne-au determiat sa luam aceasta hotărâre.

Leave a Reply